...Si tinc DOLOR , pot durar una hora , un dia , un any i fins i tot molt mes...

Pero un dia aquest dolor desapareix i passa a convertir-se en algo completament diferent...

...SI em RENDEIXO ; el dolor sera ... ETERN...


Marques Personals

-Marató BCN (2014) 3:30
-Mitja Marató Vilafranca (2013) 1:32
-Half Ironman Berga (2012) 5:45
-St.Silvestre St.Cugat (2012) 43:05


diumenge, 6 de març del 2011

Running in Copenhaguen

Ara feia un parell de setmanes que no venia a Dinamarca, ja no queda neu dels mes de mig metre que hi havia als carrers durant tot l'hivern. Fa fred, auxo si, 3 graus de maxima. Pero avui s'ha aixecat un bon sol. Bon dia per fer el meu circuit a Copenhaguen passant per la Ciutat/País lliure de Christiania*

http://connect.garmin.com/activity/71772403


*Christiania;  Ciutat Lliure i independent que es troba dins de lacapital de Dinamarca: Copenague. Christiania és un lloc peculiar perquè des dels anys 70 és habitat per hippies. Els hippies van aprofitar l'abandonament que es va produïr en uns terrenys al costat del riu (i que avui en dia són molt cotitzats) que abans estaven ocupats per una base militar de l'exèrcit de Dinamarca.

Però Christiania és un indret peculiar perquè els habitants viuen en una espècie de "paradís hippie". Els principis "Hippies" hi han fet arrels i avui en dia ja ha nascut la tercera generació d'aquells hippies que es van instal.lar en aquests territoris.

El mode de vida del barri consisteix en una espècie de comuna, on la comunitat ho proporciona tot. Els preus del barri hippie són 6 o 7 vegades més econòmics que a la resta de la ciutat. Més enllà dels murals ideològics, també és possible trobar drogues en aquest districte.

Els hippies estan ben organitzats i fins i tot han muntat un negoci turístic on tot turista que ho desitgi pot fer un tomb pel barri amb guia inclòs. Els turistes també tenen dret a passejar-se pel barri de les drogues, que es troba dins mateix de la vila de Christiania.

La comunitat hippie recull una quantitat simbòlica d'impostos als habitants (uns 850 aproximadament) i que van venir no només de dinamarca sinó que també de d'altres parts d'Europa i del món. Amb aquests impostos aparentment gestionen la comunitat.

Les autoritats daneses han estat tolerants durant molts anys amb els hippies de Chritiania i la policia poc freqüentment entra dins del barri a fer incautacions o detencions. Segons un policia que va ser entrevistat, el pacte que al que els hippies van arribar amb les autoritats daneses és que les drogues més dures es mantindrien al marge del barri. "Free town of Christiania".

http://en.wikipedia.org/wiki/Freetown_Christiania