...Si tinc DOLOR , pot durar una hora , un dia , un any i fins i tot molt mes...

Pero un dia aquest dolor desapareix i passa a convertir-se en algo completament diferent...

...SI em RENDEIXO ; el dolor sera ... ETERN...


Marques Personals

-Marató BCN (2014) 3:30
-Mitja Marató Vilafranca (2013) 1:32
-Half Ironman Berga (2012) 5:45
-St.Silvestre St.Cugat (2012) 43:05


dimecres, 6 de juliol del 2011

Travessia Catalunya ETAPA III ; Vic - Montserrat (92km)

No soc pas cap geni ni mestre de les lletres, pero fins i tot si ho fos tampoc crec que trobes els adjectius necesaris i adecuats per descriure la ruta d'avui,aixi doncs la descriure com "sense paraules".
Les emocions es desbordaven a cada pedalada,cada bosc, cada masia,cada riu i rierol, cada animal,cada esforç per superar cada desnivell,turo i muntanya. Ha estat molt dur, pero la companyia de l'Albert i "el killo de Triana" ha fet que junts superessim els 92 km i els 1900metres de desnivell acumulat.
Sonava el despertador a les 8:00 a Vic, esmorzar d'entrepa de fuet,com no, i ...endavant, el dia s'ha presentat caluros, la plana de Vic ho es especialment, i ja haviem deixat l'alta muntanya al darrera. Sort que hem anat trobant rius i basses on hem antat refrescant-nos.
Hem arrivat a Can Giol,Santa Coloma Sasserres, un paradis, un prat verd amb una Ermita del SXI restaurada i una masia espectacular, mentrestant una trentena de caballs arabs, un d'ells campio d'espanya de raids, pasturaven i s'ens acostaven a fer el xafarder i no paraven fins que els acariciaven. De sobte ens ha aparegut el Sergi, un pages cuidador dels caballs i ens ha explicar mitja vida, amb 33 anys i tot un mon. Aqui ens hem entretingut massa, un parell d'hores entre els poltres i en Sergi.
El dia s'ha fet mooooolt llarg, 12 hores sobre la bicicleta, pero ha valgut la pena quan hem arrivat a Montserrat, un nus a la gola quan finalment hem fet peu a terra dalt de tot davant la Abadia.
Ja som aqui!! I ens hem fos en una abraçada. Sopar a l'Abat Cisneros encara bruts i suats dutxa i a dormir aixo si, amb un bon mel i mato de postres.
Repte quasi superat, dema fi de trajecte Montserrat-Tibidabo-Santa Coloma de Cervelló.

Totla d'avui;
92km
1900 metres de desnivell.

Track i ruta;

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1846098

http://connect.garmin.com/activity/98455715